Utrechtpriveutrechtprive


 

 

over_ons


  Wie en wat is Utrecht Prive 

  Het huis
  In het huis hebben wij 9 beschikbare kamers.
  Deze voldoen nog niet aan onze wensen.
  Een logische metamorfose zit er dus aan te komen.
  Maar ook het management van UP kan niet alles in zo een korte tijd omzetten, wij zijn dan ook heel druk bezig om te zorgen dat alles verandert zoals wij willen ondernemen.
  Naast het nieuwe concept en fiscaal systeem hebben er al enkele grote veranderingen plaats gevonden.
  Dit ziet u niet aan de buitenkant maar schoonheid zit van binnen zeggen ze.
  Er is een nieuw vers verwen team bij UP aan de slag gegaan om de klanten in Utrecht te plezieren.
  Het huis
  In het huis UP hebben wij 9 beschikbare kamers. Deze voldoen nog niet aan onze wensen. Een logische metamorfose zit er dus aan te komen.Maar ook het management van UP kan niet alles in zo een korte tijd omzetten, wij zijn dan ook heel druk bezig om te zorgen dat alles verandert zoals wij willen ondernemen. Naast het nieuwe concept  hebben er al enkele grote veranderingen plaats gevonden. Dit ziet u niet aan de buitenkant maar schoonheid zit van binnen zeggen ze. Er is een nieuw vers verwen team bij UP aan de slag gegaan om de klanten in Utrecht te plezieren.   
   

  Hier ziet u het privehuis Uitrecht Prive

  *****
   

   

  Mag u naar binnen

  U komt binnen en dan...

  Bij binnen komst wordt u ontvangen door de beheerder of beheerster, zij verwelkomen u in Utrecht Prive. Het kan vanaf nu zo zijn dat u een mannenstem aan de telefoon krijgt dan wel dat bij binnenkomst een heer de deur voor u open doet. Misschien dat u dit niet gewend was maar vanaf 2 januari 2014 wordt Utrecht Prive op deze manier geleid. Hierna wordt u begeleidt naar de ontvangstruimte, daar wordt u uitleg gegeven hoe Utrecht Prive nu werkt, wat onze prijzen zijn (deze staan ook op deze website), dat u zich moet houden aan de 10 Geboden, Huisregels en Algemene Voorwaarden van Utrecht Prive. Daarna zullen de dames zich een voor een aan u voorstellen. Hierna komt de leidinggevende naar u toe of u een UP dame leuk vindt, zo ja dan kunt u gelijk afrekenen en komt de dame van uw keuze u ophalen, u krijgt een gratis drankje van het huis die u mee kan nemen naar de kamer, waarna de dame van u keuze u meeneemt naar de kamer. Het Management van Utrecht Prive en het verwenteam van Utrecht Prive hopen dat u een geweldige tijd van plezier beleeft.

   

   

  *****


  Op of aanmerkingen

  Het kan altijd zo zijn dat u iets te melden heeft, dat u op of aanmerkingen heeft op welk facet van ons bedrijf dit ook betrekking heeft. Wij hopen dat als u iets wilt melden, op of aanmerkingen, negatief of positief, u dit doorgeeft aan de leidinggevende Niels of Katja. Alleen zij kunnen dan proberen om uw melding, op of aanmerking zo goed mogelijk voor u op te lossen dan wel de informatie aan de juiste persoon of dame door te geven binnen UP.

  Kiss my ass

  *****


   
  Niet praten maar seks hebben bij Utrecht Prive

  Diensten van de dames

  Iedere dame bepaalt binnen UP zelf haar eigen diensten.

  Wat zij wel of niet doet bepaalt zij zelf.

  Als u een dienstverlening wenst waaraan de dame niet wilt voldoen respecteer haar keuze, dit voorkomt veel stress tijdens uw erotisch avontuur maar ook het gevoel er na en zelfs als u naar huis gaat. Deze situatie kunt u voorkomen door voorafgaand aan het erotisch avontuur in overleg te gaan met de dame van uw keuze over de dienstverlening wat zij wel of niet doet. Ook tijdens het erotisch avontuur kan er een meningsverschil ontstaan. De leidraad die in Utrecht Prive gehanteerd wordt, is dat; de dame op de kamer bepaald wat wel en niet gebeurt en dat u zich hier aan moet houden. Lees hiervoor ook de 10 Geboden, de huisregels en de Algemene Voorwaarden van Utrecht Prive! U bent immers een klant van haar en van het huis. Utrecht Prive geeft alleen gelegenheid tot een erotisch avontuur.


   

  *****


  Mediator

  Let wel indien u niet tevreden bent met de dienst van de dame kunnen de leidinggevende van Utrecht Prive alleen als mediator op treden. 

  Hierin zal de mediator beide partijen horen en zal hierna besloten worden of er wel of geen oplossing voor het probleem gevonden kan worden. 

  Sorry heren, de dames hebben toch een streepje voor en wij hopen dat u dit begrijpt. Maar als er een situatie ontstaat waarin u in uw recht staat, dan zorgen wij dat er een oplossing komt waarbij alle partijen het mee eens zijn.

  Politie helemaal zo gek nog niet

  *****


   

  Danger explosive Sex

  Wat is Utrecht Prive

  Vanaf 2 Januari 2014 is Utrecht Prive open gegaan en is UP een privehuis geworden.

  De domeinnaam www.utrechtprive.nl is hetzelfde gebleven. Inmiddels heeft de verhuizing van de domeinnaam plaats gevonden en is er een totaal nieuwe website gemaakt, zoals u deze nu voor u ziet.

  Het verwen team van Utrecht Prive hoopt dat u regelmatig een bezoekje brengt aan de website en u belevenissen deelt in ons gastenboek. 

   

  *****


  Vooraf boeken van een dame,

  Het is vanaf nu ook mogelijk om een dame vooraf te boeken.
  U kunt dan telefonisch aangeven wanneer u langs komt om de dame van u keuze te bezoeken en voor hoelang.

  Dit wel onder voorbehoud.

  Maak nu ook gebruik van deze boekingsmogelijkheid ook als u voor meerdere uren de dame wilt boeken is dit een uitkomst.

  Utrecht Prive in Utrecht seks vanaf 50 euro

  *****


   

  Utrecht Prive met handen en voeten gebonden

  Vragen?
  Heeft u nog vragen aan het management van Utrecht Privedan kunt u deze altijd stellen via; de mail, telefoon of via het gastenboek.

  Utrecht Prive wenst u een fijn erotisch avontuur
  Het management van Utrecht Prive hoopt dan ook dat u een geweldige tijd beleeft met de dame van u keuze tijdens uw erotisch avontuur. 

   

  *****


  Kusjes
  Het Management en het verwenteam van      
  Utrecht Prive.

  Utrecht Prive Babes