Utrechtpriveutrechtprive


 

 

regels


  HUISREGELS BIJ BINNEN KOMST

   

  IN ONDERSTAAND REGLEMENT VINDT U DE HUISREGELS DIE IN UTRECHTPRIVE GELDEN. U BENT VERPLICHT ZICH AAN DEZE REGELS TE HOUDEN. OVERTREDING VAN ENIGE HUISREGEL KAN ONMIDDELLIJK EN ZONDER AANZIEN DES PERSOON AAN DE POLITIE WORDEN GEMELD EN ONTZEGGING VAN DE TOEGANG ZAL WORDEN AANGEZEGD.

   

  1* TOEGANG HEREN VANAF 18JAAR. LEGITIMATIE VERPLICHT GELDIG, PASPOORT, RIJBEWIJS OF ID KAART
    * TOEGANG DAMES VANAF 21JAAR. LEGITIMATIE VERPLICHT GELDIG, PASPOORT, RIJBEWIJS OF ID KAART

   

  2* HET NUTTIGEN, GEBRUIKEN, VERHANDELEN OF HET BIJ ZICH HEBBEN VAN ENIGERLEI SOFT EN OF HARD DRUGS IS TEN STRENGSTE VERBODEN, BIJ MISSTANDEN WORD POLITIE INGESCHAKELD.

   

  3* HET BIJ ZICH HEBBEN VAN ENIGERLEI WAPENS IS TEN STRENGSTE VERBODEN BIJ HET AANTREFFEN HIERVAN WORD DE POLITIE INGESCHAKELD.

   

  4* HET MANAGEMENT ONTLEENT AAN PUNT 2 EN 3 HET RECHT U TE FOUILLEREN DAN WEL VISITEREN.

   

  5* OP DIVERSE PLAATSEN IN UTRECHTPRIVE HANGEN CAMERAS, EEN IEDER DIE UTRECHTPRIVE BEZOEKT, STEMT TOE IN HET MAKEN VAN OPNAME, BIJ CALAMITEITEN KUNNEN DEZE OPNAMEN ALS ONDERSTEUNEND MATERIAAL GETOOND WORDEN AAN JUSTITIE, POLITIE EN OVERIGE OVERHEIDSINSTANTIES

   

  6* PERSONEN DIE DUIDELIJK ONDER INVLOED ZIJN VAN DRANK OF ANDERE MIDDELEN WORDT DE TOEGANG TOT UTRECHTPRIVE GEWEIGERD

   

  7* MEN DIENT ZICH MET RESPECT NAAR EEN IEDER TE GEDRAGEN

   

  8* SAFE SEX MET ALLE HANDELINGEN

   

  9* DE DAMES BESLISSEN ZELF OVER EXTRA DIENSTEN DIE ZIJ AANBIEDEN TEGEN EEN MEER PRIJS. HET IS VERSTANDIG UW WENSEN VOORAF TE BESPREKEN MET DE DAME VAN UW KEUZE. DE DAME HOEFT NIET MEE TE WERKEN AAN UW WENSEN ALS ZIJ DIT NIET WILT EN HEEFT HET RECHT DE DIENSTEN TE WEIGEREN DIE U WENST.

   

  10* DAMES HEBBEN HET RECHT U ALS CLIENT TE WEIGEREN, ALS U DIT OVERKOMT WORD NIET BOOS, HET IS DE KEUSE VAN DAME ZELF, KIES EEN ANDERE DAME UIT, DIT BEVORDERT DE SFEER IN UTRECHT PRIVE.

   

  11* BIJ ONENIGHEID IS HET VERPLICHT OM DE DIRECTIE IN TE SCHAKELEN

   

  12* UTRECHTPRIVE DOET ER ALLES AAN OM EEN VEILIGE SEKSINRICHTING TE ZIJN EN KAN DAAROM NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR ENIG LETSEL, MATERIËLE en/of IMMATERIËLE SCHADE AAN BEZOEKERS. HET BETREDEN VAN DE INRICHTING DOET U VOOR/OP EIGEN RISICO.

   

  13* BEZORG DE BUREN GEEN OVERLAST ALS U HET PAND VERLAAT

   

  14* BIJ HET NIET NALEVEN VAN DEZE HUISREGELS ZAL DE TOEGANG WORDEN GEWEIGERD

   

  DEZE HUISREGELS ZIJN GEKOPPELD AAN ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN

   

  HET MANAGEMENT VAN UTRECHT PRIVÉ  WENST U EEN FIJNE ONTSPANNENDE TIJD.